top of page
Search

She’s found another

HON HAR HITTAT EN ANNAN

Jaha, det höll inte mer än några år. Kanske är jag naiv, men jag hade trott att jag skulle få vara mannen i hennes liv lite längre än så.

Tidigare var det jag som fick hennes uppmärksamhet och ömma blickar. Nu är det en annan. Tidigare var det jag som höll henne nära och tröstade henne i mina armar. Nu vill hon bara vara med honom.

Hon är förälskad i en ny, så är det bara. Alla tecken finns där: den tindrande blicken, det eviga fnittrandet, den allmänna vimsigheten.

Och för att göra saker värre så är han yngre också. Och till skillnad från mig så har han naturligtvis en massa hår på huvudet. Ja… man har väl det när man fortfarande är sex år.

När jag sitter intill min hustru på stranden och ser vår fyraåriga dotter springa runt efter detta gossebarn, så frågar jag: ”Är det verkligen nu det börjar? Betyder det här att jag måste köpa ett koppel när vi kommer hem?”

Visst vet man att ens dotter kommer växa upp och blir kär en dag, men jag hade tänkt att det kanske skulle dröja ett tag – en si sådär 20-30 år. Varför måste de ha så bråttom?

Min fru bara skrattar år mig. Ja, kanske med all rätt? Kanske är jag bara paranoid och gör en stor sak av ingenting? Förmodligen.

Men…

Jag tänker ändå köpa ett koppel.


Kolla! Det är något fel på henne. Pojken kan titta in i kameran minsann, men inte HON. Det har ju aldrig varit ett problem innan. Och ser ni! Hennes ögon drunknar fullständigt i hans. Nej… det är nog dags för mitt första allvarliga far-och-dotter samtal.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page