top of page
Search

World’s Youngest 80-year old

Världens yngsta 80åring

När jag var liten kunde jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig att mina föräldrar en dag skulle dö. De fanns ju där vid min sida, och de skulle alltid vara där. Så var det bara.

Nu förmodar du kanske, med där här inledningen, att min mor och far har gått ur världen. Ack nej, de sprattlar fortfarande. Förvånansvärt bra, faktiskt. Mamma är en pigg 76åring och förra helgen firade släkt och vänner världens yngsta 80årige man.

Vad jag vill säga är att det jag tog för givet som barn, det har nog inte förändrats med åren: mina föräldrar kommer förmodligen alltid att finnas där. Det skulle inte förvåna mig om de till och med överlever mig. De ångar på som de alltid har gjort, just nu engagerade i missionsarbete för kyrkan. Att de för länge sedan blev pensionärer är av sekundär betydelse; jag skulle tro att de inte ens vet betydelsen av ordet pensionär .

Titta bara på bilden jag tog i somras. Här är pappa, snart 80 år, som hoppar med mina barn från en sanddyn. Det ska tilläggas att han gjorde det med en avbruten hälsena. Sådan är han. Han kör på och njuter till fullo av livet.


Grattis pappa! Och tack för allt det goda du gett mig! När jag själv fyller 80 ska jag följa med dig till sanddynerna. Då får någon annan ta bilden, för då ska vi två hoppa tillsammans.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page