top of page
Search

Samtal med Ola Gustafsson


Image

Hade ett fint samtal (egentligen intervju, men det kändes inte så) med Ola Gustafsson. Han är en spännande person med stor entreprenörshjärta, som dessutom nyligen spelat in en skiva. Ola är redaktör och huvudansvarig för det nyuppstartade Mediaevents.se. Jag önskar honom all lycka till. Och håll ögonen öppna. Ni kommer säkert se mycket mer av honom i framtiden.

Här är Olas intervju med mig på Kungsmässan i Kungsbacka.


Image
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Krönika i Norra Halland, 10 jan 2013 Inför det nya året gav ca 20% av svenskarna nyårslöften. Mätbara målsättningar som att gå ner i vikt, sluta röka, och motionera oftare är naturligtvis värdefulla.

Så här i skolavslutningstider… Dagens text är en hyllning till en yrkesgrupp som trots dåligt lön, ökade motgångar och större ansvarskrav tappert kämpar vidare för att bygga upp Sveriges framtid. Jag

Jag sitter i karaokebaren på Finlandsfärjans 6:e däck och lyssnar på Stairway to Heaven, framförd av Marie. Jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska tycka om kvinnan som står framför mig och åm

bottom of page